Avast Androidille

Tänä päivänä älypuhelimet tarvitsevat viruksentorjuntaohjelman siinä missä tietokoneetkin. Avastin Android-sovellus on suosittu ja maksuton vaihtoehto älylaitteiden käyttäjille.  Koska kyseessä on täysin ilmainen ohjelma, sen lataaminen on täysin riskitöntä. Se sisältää kaikki perusominaisuudet, jotka takaavat matkapuhelimesi turvallisuuden netissä tai ladatessasi tiedostoja.

Avast on erittäin tunnettu nimi virustorjuntaohjelmien keskuudessa, ja tarjoaa vain korkealaatuisia turvallisuustuotteita laitteellesi. Useat Avast-tuotteiden käyttäjät ovat jo ladanneet myös sen Android-sovelluksen.

Lataa Kokeiluversio

Estä mahdolliset uhat

Virustorjuntaohjelman tärkein tehtävä on torjua mahdolliset uhat. Avastin Android-sovellus toteuttaa sen monilla eri tavoilla. Ensinnäkin se tarkistaa jatkuvasti laitteelta löytyviä tiedostoja mahdollisten virusten ja uhkien varalta.

Lisäksi se pystyy myös torjumaan ulkopuoliset uhat, kuten ladattavat sovellukset. Jos ladattava tiedosto on jollain tapaa vaarallinen, Avast havaitsee sen ja pysäyttää latauksen sekä ilmoittaa syyn toiminnolleen.

Niin ikään se suojelee sinua haittaohjelmien saastuttamilta linkeiltä. Jos se löytää jotain huolestuttavaa, se estää pääsyn sivulle ja ilmoittaa mahdollisesta älypuhelimelle suunnatusta uhasta.

Ohjelma pystyy myös tunnistamaan langattoman internetyhteyden sisältämät heikkoudet, jotka se havaitessaan ilmoittaa käyttäjälle.

Suojaa yksityisyytesi

Avastin maksulliseen versioon siirtyminen tuo etuutena yksityisyyttä suojaavat lisätoiminnot. Voit esimerkiksi suojella kuviasi ja sovelluksiasi PIN-koodilla, jonka lisäksi VPN-ohjelman avulla voit selailla netissä täysin anonyymisti. Se on erittäin hyödyllinen ominaisuus etenkin silloin, jos käytät paljon julkisia verkkoja, jotka sisältävät usein uhkia suojaamattomille yhteyksille.

Sovellus sisältää jopa seurantatoiminnon, joka auttaa löytämään laitteen sijainnin, jos se varastetaan tai katoaa. Voit halutessasi jopa lukita laitteen tai poistaa kaikki arkaluontoiset tiedot. Maksullisessa versiossa voit myös napata salaa varkaan kuvia tai äänittää ääntä, jotka lähetetään sähköpostiisi. 

Parannettu suorituskyky

Avastin Android-sovelluksella voit yhtä lailla tyhjentää laitteesi turhista roskatiedostoista, joka taasen parantaa sen suorituskykyä. Toimenpide voi parantaa myös laitteen RAM-muistia, joka on erittäin kätevää etenkin silloin, jos laitteen käyttötarve on jatkuvasti puhelimen resurssien yläpäässä. 

Voit myös optimoida älylaitteesi kuluttamaan vähemmän akkua. Se parantaa akun käyttöikää ja pitää huolta siitä, että voit käyttää puhelintasi milloin vain haluat. Se pystyy esimerkiksi sulkemaan taustalla toimivat, tarpeettomat mobiilisovellukset.

Lataa Kokeiluversio