Avast Premium Security

Avast Premium Security on laaja turvallisuusohjelmisto, joka tarjoaa kattavamman suojauksen kuin Avast Pro Antivirus. Käytössäsi on esimerkiksi älykäs palomuuri ja tehokas roskapostisuodatin, joka suojelee sähköpostiasi kaikkialta maailmalta saapuvalta roskapostilta.

Avast Internet Security -ohjelman virustorjunta on täysin samanlainen kuin Avast Pro Antivirus -ohjelmassa.  Avastin palkittu virustentorjuntateknologia on saanut lukuisia huippuarvosanoja arvostetuilta testilaboratorioilta, kuten Virus Bulletin, AV-Comparatives ja Westcoast Labs.  Täten panostamalla Avast Internet Security -ohjelman ostoon, voimme taata sinulle kaikilla tasoilla toimivan täydellisen tietoturvaratkaisun, joka pystyy eliminoimaan joka ikisen tietokoneeseesi kohdistuvan virusuhan ja haittaohjelman.

Lataa Kokeiluversio

Mitä Avast Premium Security sisältää?

Kaikki Avast Pro Antivirus -tietoturvaohjelman ominaisuudet ja suojaustyökalut sisältyvät myös  Avast Premium Security -pakettiin. Lisäksi mukana tulevat palomuuri ja roskapostisuodatin. Alle on listattu yleisesti ohjelmiston sisältämät ominaisuudet ja voit lukea erikseen lisää niistä jokaisesta:

  • PankkiTila
  • Vanhentuneiden tiedostojen etsintä
  • Internetyhteyden turvaaminen
  • Selaimen puhdistaminen
  • Etäyhteys
  • Kovalevyn pelastus
  • Salasanasuoja
  • Palomuuri
  • Roskapostisuodatin

Virusten ja haittaohjelmien torjunta

Avast Premium Security -ohjelman päätoiminto on tehokas virus- ja haittaohjelmasuojaus, joka toimii aina kun tietokoneesi on päällä. Virustorjuntaohjelma toimii itsenäisesti taustalla eikä sinun tarvitse käynnistää sitä manuaalisesti – Avast Premium Security hoitaa sen säännöllisesti.  Virustorjunta toimii myös reaaliajassa eli se tarkastaa jokaisen ladattavan tiedoston ennen kuin niitä käytetään tietokoneella. Ennaltaehkäisevä torjuntatapa eliminoikin melkein kaikki virus- ja haittaohjelmauhat.

PankkiTila

PankkiTila voidaan aktivoida aina kun kirjaudut sisään nettipankkiisi. Tällöin voit käyttää verkkopankkia 100 % turvatussa ja eristetyssä selaimen välilehdessä. Kyseisen ominaisuuden avulla saat täydellisen turvallisuuden ja voit hoitaa pankkiasiasi ilman murheita. 

Vanhentuneiden tiedostojen etsintä

Tämä pieni Avast Premium Security -ohjelman lisäosa tarkistaa koko tietokoneesi ja siihen ladatut ohjelmat tavoitteenaan löytää mahdollisesti vanhentuneet ja päivityksen tarpeessa olevat ohjelmistoversiot. Esimerkiksi hakkerit voivat käyttää vanhentuneita tiedostoja päästäkseen käsiksi tietokoneesi tietoihin, koska niiden sisältämät heikkoudet tarjoavat hyvän sisäänpääsyn tietokoneelle.

Internetyhteyden turvaaminen

Voit tarkistaa kotiverkkosi Avast Pro Antivirus -ohjelmalla ja saada tietoa sen sisältämistä mahdollisista turva-aukoista ja heikkouksista, jotka vaativat korjaamista.

Selaimen puhdistaminen

Älykkään työkalun avulla voit analysoida suosikkiselaimesi, kuten Firefoxin, mahdolliset uhat. Ne voivat sisältää esimerkiksi tarpeettomia lisäosia, työkalurivejä ja laajennuksia, jotka voivat mahdollisesti häiritä ja hidastaa selaimen toimintaa. Selaimen puhdistaja tarkistaa kaikki epäkohdat ja ehdottaa tarpeettomien osien poistamista.

Etäyhteys

Voit ottaa etäyhteyden avulla yhteyttä toiseen tietokoneeseen, johon on niin ikään asennettu Avastin virustorjuntaohjelma. Tällä tavoin voit auttaa tai tukea kollegaa eri toimintojen suorittamisessa.  

Kovalevyn pelastus

Avast Pro Antivirus -ohjelmaa voidaan käyttää myös pelastuslevyn tekemiseen, joka on tarpeellilnen työkalu viruksen estämän tai kaataman tietokoneen pelastusprosessissa. Mahdollisen virushyökkäyksen aikana on hyvä käyttää Avast Pro Antivirus -ohjelmaa ja käyttää sen sisältämää virustorjuntamäärittelyä kamppailussa virusta vastaan. 

Palomuuri

Avast Premium Security -ohjelmisto sisältää myös hienostuneen ja älykkään palomuurin, joka suojaa käyttöjärjestelmääsi ja kaikkia asennettuja ohjelmistoja hakkerien hyökkäyksiltä ja väärinkäytöksiltä.  Hienostuneisuus johtuu siitä, että se on helposti asennettavissa ja voit konfiguroida tarvittavat rajoitukset ja laajennetut valtuudet itse. Jos et halua kuitenkaan itse tehdä niitä, voit jättää työn Avast Internet Security -ohjelmalle, joka määrittelee palomuurisi automaattisesti. Palomuurin älykkyys johtuu taasen siitä, että se analysoi jatkuvasti asennettujen ohjelmien käyttäytymistä ja havaitsee täten uhat, kuten hakkerien hyökkäykset, heti alkuvaiheessa, jonka jälkeen se toimii välittömästi ja estää ne. 

Avast roskapostisuodatin

Avast Premium Security -ohjelman sisältämä roskapostisuodatin integroituu automaattisesti sähköpostiohjelmaasi eikä sinun tarvitse sen jälkeen poistaa siihen saapunutta roskapostia päivittäin. Työkalu hoitaa asian puolestasi ja siirtää poistamansa roskapostit siihen osoitettuun kansioon, josta voit tarpeen mukaan käydä ne vielä läpi. 

Lataa Kokeiluversio