Avastin ilmainen virustorjuntaohjelma

Jokaisessa tietokoneessa täytyy olla virustorjuntaohjelma. Netti on pullollaan monia vaaroja, jotka voivat vahingoittaa suojaamatonta tietokonettasi. Ilmainen Avast Free Antivirus -ohjelma on maksuton versio yrityksen tavallisesta virustorjuntaohjelmasta.  

Yleisen luulon vastaisesti ilmaiset ohjelmat eivät ole huonoja. Maksullinen versio sisältää useampia toimintoja ja on kehittyneempi, mutta ilmaisversio yhtä lailla on riittävä suurelle osaa käyttäjistä. Se sisältää muun muassa helppokäyttöisiä toimintoja, hyvän virussuojan ja useita älykkäitä erikoistoimintoja, jotka suojaavat sinua aina kun käytät tietokonettasi ja surffaat netissä.

Uraauurtava virustorjuntaohjelma

Avast Antivirus -ohjelma tarjoaa hyvän virussuojan, joka tarkistaa tietokoneesi aina reaaliaikaisesti. Se pyrkii löytämään mahdollisesti haitalliset tiedostot, ohjelmat ja muut haittaohjelmat. Voit käyttää ohjelmaa tarkistaaksesi koko tietokoneesi, jos tietyt tiedostot tai kansiot huolestuttavat sinua.

Ohjelmassa on myös useita käyttötiloja, joita voit valita sen mukaan, miten tietokonettasi käytät milläkin hetkellä. Voit esimerkiksi valita Häiriötön-tilan, jolloin tietokoneen ruudulle ei ilmesty ponnahdusikkunoita sillä aikaa kuin pelaat tai katsot elokuvaa.

Se on lisäksi nimetty yhdeksi markkinoiden parhaimmista virustorjuntaohjelmista. Suosittua sovellusta käyttää nykyään miljoonat ihmiset, joka kertoo sen luoneen yrityksen ammattitaidosta.

Helppokäyttöinen

Kokemattomat tietokoneiden käyttäjät voivat erityisesti tuntea itsensä epämukavaksi monimutkaisten ohjelmistojen kanssa. Ilmainen Avast Antivirus -ohjelma sisältää joitain kehittyneimpiä toimintoja, mutta niitä ei ole pakko käyttää. Ohjelmisto toimii itsenäisesti, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin ladata ohjelman ja nojata tuolilla taaksepäin antaen sen tehdä kaiken työn puolestasi. 

Helppokäyttöisyyden takia se sopii kaikenlaisille käyttäjille, riippumatta tietokoneen aikaisemmista käyttötaidoista. Perusohjelma toimii ongelmitta ilman säätelyä, jonka lisäksi Avast tarjoaa lisäapua ohjelman käyttöön sen sisältämien ohjeiden avulla. Hieman kokeneemmille käyttäjille on tarjolla erilaisia suorituskykytoimintoja ja älykkäitä turvallisuustoimintoja, joita voidaan käyttää asetusten säätämiseen ja räätälöimään suojauksen tietokoneen käyttötavan mukaiseksi.

Älykkäitä toimintoja

Virustorjunnan rinnalla ohjelma sisältää monia muitakin toimintoja. Virustorjuntaohjelma suojelee sinua kiristysohjelmilta, tietojen kalastelulta ja muilta nykyajan kauheuksilta.  Mukana tulevan CyberCapture-toiminnon avulla voit lähettää epäilyttäviä tiedostoja tarkastettavaksi turvallisessa ympäristössä.

WLAN-tarkastaja taasen havaitsee heikkoudet omassa ja muissa verkoissa. Se pitää huolta kotiverkkosi turvallisuudesta nyt ja tulevaisuudessa.

Kevyempi Älykäs tarkistus -toiminto tarkistaa sujuvasti kaikki riskialttiit tiedostot, jotka voivat vahingoittaa tietokonettasi. Se on erinomainen lisä heille, jotka haluavat tietokoneidensa olevan täydellisesti suojattuja.