Avast Ultimate

Avast Ultimate -ohjelmapaketti sisältää kaiken tarvittavan. Avastin kehittynein ohjelmapaketti sisältää vain parhaita turvallisuusohjelmia. Saat käyttöösi yhteensä neljä ohjelmaa edullisella yhteishinnalla, joka tulee huomattavasti huokeammaksi kuin ostettaessa ne kaikki erikseen.

Ohjelmat pitävät huolen kaikesta tarvittavasta aina virusten torjunnasta salasanojen suojaamiseen sekä yksityisyyden suojasta suorituskyvyn optimointiin.  Käyttämällä tätä ohjelmaa, voit taata tietokoneesi turvallisuuden ja nopeuden. Tutustutaan kuitenkin lähemmin siihen, mitä jokainen Avast Ultimaten ohjelmista tekee:

Lataa Kokeiluversio

Premium Security -virustorjuntaohjelma

Virustorjuntaohjelma on ensimmäinen asia, joka tietokoneeseen tulisi ladata. Avast on erityisen tunnettu juuri virustorjuntaohjelmastaan, joka mahdollistaa mahtavan suorituskyvyn samalla kun se valvoo tietokonetta ja tiedostojasi reaaliajassa. Lisäksi ohjelma on erittäin helppokäyttöinen, joka on iso plussa.

Ohjelman avulla voit halutessasi itse skannata tarpeen vaatiessa tiedostojasi tai koko tietokoneen. Premium Security suojaa konettasi myös silloin, kun selailet netissä. Se estää sinua lataamasta haitallisia tiedostoja ja muita haittaohjelmia. 

SecureLine VPN

VPN mahdollistaa täysin turvallisen nettiympäristön. Ohjelma piilottaa tietokoneen uniikin IP-osoitteen, joten pystyt selailemaan netissä täysin anonyymisti eikä esimerkiksi internettarjojasi tai muut tahot pysty näkemään tekemisiäsi.

Juuri tämän takia olet turvassa mahdollisilta nettihyökkäyksiltä, joita ei voida tehdä VPN-käyttäjää kohtaan, koska hänen henkilöllisyytensä on piilotettu. Voit siis turvallisin mielin kirjautua sisään nettipankkiin, tehdä ostoksia verkkokaupoissa tai hyödyntää netissä toimivia maksupalveluita.

Premium Cleanup

Tietokoneeseen voi kerääntyä paljon roskatiedostoja. Puhdistustyökalulla pääset helposti eroon vanhoista tiedostoista, ohjelmista ja voit optimoida tietokonettasi. Kyseiset ohjelmat ovatkin erittäin käteviä ja Avast Ultimaten sisältämällä Premium Cleanup -puhdistus- ja optimointiohjelmalla pidät tietokoneesi aina puhtaana poistamalla roskatiedostoja, jotka voivat pitkällä aikavälillä hidastaa tietokonetta tai aiheuttaa muita ongelmia. Ohjelma toimii itsenäisesti ja se voidaan asettaa toimimaan säännöllisesti, joten sen käyttäminen on erittäin yksinkertaista. 

Premium-tason salasanasuoja

Tänä päivänä jokaisella on useita erilaisia salasanoja. Niiden muistaminen voi tuntua vaikealta, jonka lisäksi on vaikeaa tietää, mikä salasana on taatusti turvallinen ja mikä tarvitsisi päivityksen. Avast Ultimaten avulla työ on helppoa, sillä se huolehtii kaikesta puolestasi.

Salasanojen hallintaominaisuuden ansiota voit luoda vaikeitakin salasanoja ilman huolta siitä, että mahdollisesti unohdat ne. Se on erittäin tärkeä ominaisuus nykyaikana, jolloin monet salasanat ovat liian heikkoja, jonka johdosta tilikaappaukset ja anastukset sekä monet muut ikävät tapahtumat ovat yleistyneet.

Lataa Kokeiluversio