Avast Security for Mac – suojaa Mac-laitteesi kyberuhkilta

Nettipelaamisen turvallisuus - vältä nettiturvallisuuden sudenkuopat rahapelejä pelatessa

Tietoturvallisuuden merkitys on kasvanut vuosi vuodelta yhä enemmän, sillä viruksiin ja verkkohuijauksiin törmää verkossa jatkuvasti. Monet arjen asioinneistakin hoidetaan nykyään tietokoneella, mikä kasvattaa kyberuhkien uhriksi joutumisen todennäköisyyttä entisestään. Tästä syystä on tärkeää, että suojaat Mac-laitteesi virustorjunta ohjelmistolla. Avast Security –ohjelmisto tarjoaa laitteellesi kaikki tarpeelliset suojaavat ominaisuudet.

Ilmainen versio vs. Premium

Jos kaipaa Mac-tietokoneelleen tavallista perussuojausta, Avast Security –ohjelmiston ilmainen versio voi tarjota sinulle juuri sitä, mitä olet hakemassa. Ilmainen versio tarjoaa siis tavallisen suojauksen haittaohjelmilta, johon Mac-laitteesi ei välttämättä aina osaa reagoida. Lisäksi ilmainen versio reagoi myös huijaussivustoihin ja haavoittuviin WLAN-verkkoihin, joiden kautta hakkerit ja virukset voivat päästä käsiksi laitteeseesi.

Jos hakee enemmän suojausta laitteelleen ja haluaa varmistaa myös Mac-laitteensa suorituskyvyn, voi myös harkita Avast Security Premium –versiota, joka suojaa laitteesi useammalla tasolla. Premium –versio suojaa laitettasi WLAN-verkon tunkeilijoilta ja uhkilta. Vaikka siis vahingossa yhdistäisitkin suojaamattomaan verkkoon, Mac-laitteesi pysyy suojattuna. Lisäksi myös erilaiset kiristysohjelmat pysyvät kurissa Premium-version avulla.

Suojaa laitettasi haittaohjelmilta ja hakkereilta

Haittaohjelmat ja hakkerit ovat nykyajan kyberuhkista yleisimpiä, joten niiltä suojautuminen on kaikkein tärkeintä. Vaikka Mac-tietokone osaisikin reagoida tietynlaisiin uhkiin, suojaus ei kuitenkaan nykyään ole enää riittävä, sillä teknologian kehityksen myötä myös erilaiset kyberuhkat ovat kehittyneet. Haittaohjelmat vaikuttavat merkittävästi laitteesi toimintaan, mikäli ne pääsevät käsiksi järjestelmääsi. Avast Security –ohjelmisto toimii reaaliaikaisesti suojaten laitteesi kaikilta mahdollisilta nykyajan haittaohjelmilta.

Hakkerit taas pyrkivät usein pääsemään käsiksi laitteeseesi tallennettuihin henkilökohtaisiin tietoihin ja salasanoihin, joiden vuotaminen voi aiheuttaa merkittävästi harmia. Suojaamalla tietokoneesi suojaat siis laitteesi tiedostoja ja yksityisyyttäsi, eikä sinun tarvitse olla huolissasi siitä, että salasanasi joutuisivat vääriin käsiin.

Verkko- ja sähköpostisuoja

Kyberuhkiin törmää usein silloin, kun surffaa verkossa tai esimerkiksi avaa sähköpostejaan. Ihmisen voi olla itse vaikeaa tunnistaa vaaralliset verkkosivustot, sähköpostiviestit tai lataukset, jotka ovat uhkana sinun tietoturvallisuudellesi ja yksityisyydellesi. Avast Security –ohjelmisto pitää kuitenkin huolta siitä, että vaaralliset sivustot ja lataukset tunnistetaan ja jopa pysäytetään, jolloin laitteellesi ei koidu harmia. Lisäksi ohjelmisto estää verkkotoimintasi seurannan, jolloin yksityisyytesi on suojattuna.

Yksi yleisimmistä tavoista tulla hakkeroiduksi verkossa onkin juuri sähköpostin kautta, sillä yleensä ihmiset kirjoittavat sähköpostinsa mihin milloinkin, jolloin siihen on helppo päästä käsiksi. Näin hakkerien on helppo kalastaa tietoja sähköpostiviestien kautta. Suojausohjelmisto kuitenkin varmistaa sen, ettei pahin vahinko tule käymään.

Tarkistaa WLAN-verkkosi

WLAN-verkkosi voi olla haavoittuvainen monille verkossa lymyäville uhkille, joten on tärkeää, että laitteesi on suojattuna myös näiltä kyberuhkilta. Avast Security –ohjelmiston ilmainen versio ensinnäkin tunnistaa, mikäli WLAN-verkkosi on haavoittuvainen ja Premium-versio taas suojaa laitetta WLAN-verkon kautta tunkeutuvilta uhkilta. Tämä suojausohjelmisto tarkistaa WLAN-verkkosi ja myös siihen liitetyt laitteet perinpohjaisesti, eikä anna hakkerien päästä käsiksi tietoihisi tätä kautta.

Kiristysohjelmien estäminen

Avast Security Premium –ohjelmisto suojaa laitettasi myös erilaisilta kiristysohjelmistoilta, jotka hyökkäävät nimenomaan kuviisi ja tiedostoihisi. Ohjelmisto varmistaa sen, ettei suojattujen kansioiden tai tiedostojen salausta voi muuttaa tai avata millään konstilla. Näin tiedät kaikkien henkilökohtaisten muistojesi ja tietojesi olevan mahdollisimman turvassa.

Tutustu Avast Security –ohjelmistoon

Parhaiten tähän tietoturvaohjelmistoon tutustuu, kun kokeilee sen käyttöä. Varsinkin ilmaisen version kokeilu on erittäin helppoa ja sen kautta pääsee tutustumaan Avast Security –ohjelmiston perusominaisuuksiin. Jos haluaa, voi myös testata ohjelmiston Premium-versiota, joka tarjoaa Mac-laitteellesi entistäkin paremman suojauksen. Avast Security –ohjelmisto pitää huolta siitä, että voi asioida verkossa turvallisesti ja yksityisesti.