Bitdefender Premium VPN:llä pääsy Netflix US:aan

Bitdefender Premium VPN:llä pääsy Netflix US:aan

Netflix on on demand -palveluiden kuningas, jolla on Amerikassa vielä suurempi mahti. Bitdefender Premium antaa sinulle pääsyn Netflix US -palveluun, jossa pystyt katsomaan kaikki Yhdysvalloissa näytetyt sarjat missä päin maailmaa tahansa.

Bitdefender Premium on erittäin nopea ja se pitää identiteettisi ja toimintasi turvassa erilaisilta uhilta. Erilaiset uhat voivat olla peräisin esimerkiksi hakkereilta ja verkkokyyliltä. Tämän tietoturvan lisäksi pääset sillä Netflixin Yhdysvaltojen versioon. Sinulla voi olla käytössä nykyään ilmainen virustorjunta, mutta Bitdefender tarjoaa sinulle turvaa ja elämyksiä laitteesi käyttöön.

Bitdefender Premium tarjoaa sinulle rajattoman ja suojatun verkkoliikenteen jopa kymmenellä laitteella ja se suojaa myös täydellisesti tietojasi ja identiteettiäsi. Bitdefender Premium VPN:n avulla pystyt lataamaan ja striimaamaan mediaa turvallisesti ilman liikennelokeja. Palvelua voi käyttää Android-, Windows, macOs- ja iOS-laitteilla ja siitä nauttii nykyään maailmanlaajuisesti yli 1300 käyttäjää.

Bitdefender Premium VPN tarjoaa täydellisen anonymiteetin

Bitdefender takaa sinulle täydellisen anonymiteetin verkossa ja se mahdollistaa salaamalla kaikki lähtevät ja tulevat tietoliikenteet olipa käytössäsi PC-, Mac- tai mobiililaite. Pääset selaamaan nettiä siis täysin tuntemattomana ja Bitdefender Premium VPN poistaa todellisen IP-osoitteesi, jotta sinuun ei yhdistetä toimintaasi verkossa. Palvelun periaatteena on käyttäjän oikeus yksityisyyteen, koska liikennelokit pidetään poissa.

Bitdefenderin käyttäminen turvallista kaikkialla

Ajankäyttö on mukavaa ja vaivatonta tietokoneella ja erityisen miellyttävää se on usein julkisilla tiloilla, esimerkiksi hotelleissa, ostoskeskuksissa, auloissa ja lentokentillä. Nämä julkiset tilat ovat kuitenkin usein helppoja kohteita hyväksikäyttäjille, jotka haluavat päästä tietoliikenteeseesi käsiksi. Tämän takia laadukas suojaus uhilta on tärkeää.

Yhdistämällä minkä tahansa Bitdefenderin palvelimen yksityiseen verkkoosi turvaat tietoliikenteesi parhaan luokan salauksella. Tämä tekee tietokoneen käyttämisestä turvallista julkisissakin tiloissa, koska ulkopuolisilla on mahdotonta päästä laitteeseesi.

Tietokonetta ja mobiililaitetta käytetään julkisten tilojen lisäksi myös hallinnollisissa paikoissa, esimerkiksi kouluissa ja virastoissa. Näissä ympäristöissä on estot erilaisiin sivustoihin ja sovelluksiin arkipäivää. Jos tämä on sinulle tuttu harmi, voit irtaantua rutiineista ja päästä todellisen internetin sisään Bitdefenderin avulla.

Yhteys ulkomailla

Ulkomailla matkustaessasi voit ehkä kohdata haasteita, kun haluat katsoa suosikkielokuvaasi. Jos sarja tai leffa ei ole saatavilla matkakohteessasi, voit yhdistää helposti VPN-palvelimesi kotimaahasi ja nauttia ohjelmastasi myös reissussa. Rentoutuminen on siis helppoa ja turvallista.

Matkatoimistot ja lentoyhtiöt houkuttelevat matkailua harrastavaa erilaisilla tarjouksilla, jotka eivät automaattisesti ole sinulle hyödyllisiä. Bitdefender Premium VPN yhdistää laitteesi useisiin maihin, jotta löydät itsellesi parhaan tarjouksen seuraavaa matkaasi varten.

Kaistanleveyden tarpeet

Monet internetin palveluntarjoajat kamppailevat kaistanleveyden kysynnän kanssa. Suosikkipeliäsi tai sarjaa voi olla vaikeaa striimata, mutta Bitdefender Premium VPN salaa tietoliikenteesi, jotta edes internetin palveluntarjoajallasi ei ole mahdollisuutta seurata toimintaasi.

Bitdefender on myös tietokonepelaajan ystävä. Tehokas ja turvattu VPN-yhteys suojaa erityisesti vastustajaltasi, joka hyödyntää tilannetta epätavallisilla menetelmillä, joita voivat olla esimerkiksi DDos-hyökkäykset. Tämä hidastaa tietokoneesi suorituskykyä.

Bitdefender on tietokoneen käyttäjän ystävä myös pelimaailmassa. Turvattu ja tehokas VPN-palvelu suojaa erityisesti silloin kun pelatessasi vastustajasi yrittää hyödyntää tilannetta epätavallisilla menetelmillä, kuten DDoS-hyökkäyksillä, mikä hidastaa tietokoneesi suorituskykyä.

Bitdefenderiin vannoo myös asiantuntijaraati

Bitdefender Premium VPN on kanavasi upeisiin ja jännittäviin elämyksiin, joita esimerkiksi Netflix US sinulle voi tarjota. Sen takana on palkittu palveluntuottaja, jonka tärkein prioriteetti on käyttäjän yksityisyys. Sen nopeaa yhteyttä käyttää yli 1300 käyttäjää 25 maasta, jotka pääsevät avaamaan medioita, viestimiä ja videoita ympäri maailmaa.

Bitdfender Premium VPN -palvelimien tehokkuuden ja laadun on havainnut myös asiantuntijaraati. Se on nimittäin voittanut jo toistamiseen viiden vuoden aikana ”Outstanding Product” -palkinnon, jonka on myöntänyt itsenäinen AV Comparatives -testauslaboratorio. Bitdfender on taannut turvallista verkkokäyttöä kuluttajille vuodesta 2001 lähtien.