Keno tulokset tuovat jännitystä arkeen

Keno tulokset tuovat jännitystä arkeen

Keno on numeroveikkauspeli, jota on pelattu Suomessa jo vuodesta 1988. Se on monen suomalaisen rakastama peli, jota pelataan päivittäin ympäri kotimaata. Keno perustuu puhtaasti sattumaan, mikä tekee siitä kaikille sopivan pelin. Keno tulokset arvotaan kolmesti päivässä ja kerromme niiden seuraamisesta tarkemmin tässä artikkelissa.

 Keno tulokset tarjoaa virallisesti Veikkaus, joka julkaisee keno tulokset iltapäivisin, iltaisin ja myöhäisiltaisin. Alussa tulokset kerrottiin vain kerran päivässä, mutta suosion kasvaessa sitä lisättiin kolmeen kertaan päivässä. Nykyään peliä pelaa viikoittain lähes puoli miljoonaa suomalaista.

Keno tuloksien arvonta käytännössä

Kenon alkuvaiheissa Veikkaus arpoi keno tulokset television suorassa lähetyksessä, jossa katsojat pystyivät seuraamaan tuloksia satunnaislukugeneraattorin avulla. Nykyään arvonta tehdään ilman tv-kameroita ja toimenpidettä suoritetaan loton tapaan erityisellä arvontakoneella, jonka viranomaiset ovat hyväksyneet ja jota he myös valvovat.

Arvontalaitteessa on yhteensä 70 numeroa, josta keno tulokset arvotaan. Jos sinulla on 20 samaa numeroa pelikupongissa kuin mitä kyseisenä päivänä on arvottu, voitat. Etukäteen määrittelemäsi panoksesi vaikuttaa voittosumman suuruuteen, lisäksi voittoon vaikuttaa kenotason valintasi.

Miten Keno tulokset julkaistaan

Keno sopii pelinä erityisesti kärsimättömille pelaajille, jotka haluavat saada arvontatulokset tietoonsa nopeasti. Kenossa on ominaista tuloksien julkaisujen nopea syke, sillä tuloksia kerrotaan kolmesti päivässä.

Kenotulokset tarkistetaan riippuen osallistumisestasi. Eli jos osallistut ennen iltapäivää päiväarvontaan, voit tarkistaa päivän ensimmäiset keno tulokset. Ilta-arvontaan voi osallistua klo 20:45 saakka, jonka jälkeen Nelonen julkaisee tulokset vähän ennen klo 21.

Myöhäisillan ystävät voivat osallistua päivän viimeiseen arvontaan klo 22:45 mennessä, jonka jälkeen tulokset julkaistaan neljässä eri paikassa: Veikkauksen kotisivuilla, Ilta-Sanomien sivuilla, teksti-tv:ssä ja palveluviestinä, jos olet tilannut sellaisen itsellesi erikseen.

Muistathan seurata oikeaa ajankohtaa, koska veikkausajankohta on suorassa yhteydessä arvonnan ajankohtaan.

Keno tuloksien lähteet

Kuten aikaisemmin tekstissä mainitsimme, voi kenotuloksia tarkistaa monesta eri lähteestä. Luotettavat sivustot ovat Veikkauksen ja Ilta-Sanomien kotisivut, lisäksi teksti-tv tarjoaa tuloksien ajankohtaisimmat tiedot. Netissä on myös muitakin tuloksien tarjoajia, jotka ovat usein luotettavia ja korrekteja, mutta joukkoon mahtuu myös vilpillisiä toimijoita. Näin ollen keno tuloksia tarkistaessa muista lähteistä sinun tulee olla tarkkana, että tuloksien tarjoaja on luotettava ja totuudenmukainen.

Nettihuijauksia nimittäin tapahtuu valitettavasti myös keno tuloksien yhteydessä ja toiveenasi on luonnollisesti suojattu sivusto. Sen takia on tärkeää, että tarkistat sivuston oikeanmukaisuuden ennen kuin tarkistat keno tulokset.

Pidä hauskaa keno tulosten tarkastuksessa

Keno tulokset voivat olla arjen kohokohta, mutta sitä ei tarvitse tehdä samaan tapaan joka päivä. Tulokset voit tarkistaa nimittäin hauskemmilla tavoilla arjen piristykseksi. Jos perheessäsi tai ystäväpiiristäsi löytyy muita kenon pelaajia, voitte seurata jännittäviä tuloksia yhdessä.

Lisäksi voitte lisätä pientä ylimääräistä maustetta tuloksien yhteyteen. Esimerkiksi voitte sopia tietyistä ylimääräisistä palkinnoista, joilla palkitaan eniten oikeita osumia saanut pelaaja. Pelaajaa voi palkita esimerkiksi pienellä rahapotilla, joka koostuu kaikkien arvontaan osallistuneiden panostukseen.

Ekstrapalkinnon ei tarvitse olla pelkästään rahaa, vaan se voi olla lähes mitä tahansa, kunhan se ilahduttaa sen vastaanottajaa. Palkintoa ei myöskään tarvitse antaa eniten osumia saaneelle, vaan sillä voi lohduttaa sitä, joka sai osumia keno tuloksissa vähiten.

Perheet voivat sopia myös erilaisista palveluista keno tuloksien palkitsemisen yhteydessä. Eli jos seuraat keno tuloksia perheenjäsenesi kanssa, voitte sopia esimerkiksi, että vähemmän osumia saanut henkilö imuroi kodin seuraavan viikon ajan. Tässäkin periaatteessa mielikuvitus on rajana, kunhan palkitseminen tehdään hyvässä hengessä ja kaikilla on hauskaa.