Suojaa datasi Bitdefender Digital Identity Protection –ohjelmalla

Suojaa datasi Bitdefender Digital Identity Protection –ohjelmalla

Oletko koskaan miettinyt datasi suojaamista verkossa? Nykyään suojaamattomaan dataan on erittäin helppo päästä käsiksi, jos tietää vähänkään hakkeroimisesta. Tieto on nykymaailmassa arvokasta, minkä huomaa esimerkiksi personoiduista mainoksista, jotka saavat potentiaalisen asiakkaan ostamaan mainostetun tuotteen monta kertaa todennäköisemmin. Hakkeroimalla tietoa voi kuitenkin käyttää myös rikollisesti. Mikäli haluat enemmän yksityisyyttä, kun surffaat verkossa, Bitdefender Digital Identity Protection –ohjelma voisi olla jotain sinua varten.

Miksi suojautuminen on tärkeää?

Keskivertoihminen ei ehkä edes mieti, miten paljon hakkeri voi saada irti löytämästään datasta. Osaa ihmisistä ei edes kiinnosta, että joku pääsisi käsiksi heidän dataansa, sillä he ajattelevat, että kaikki informaatio on kuitenkin jo verkossa, eikä sitä saa enää poistettua. Totuus kuitenkin on, että hakkerit saavat paljon irti pienestäkin datamäärästä, mitä he voivat käyttää esimerkiksi sosiaalisen median tiliesi tai pankkitilisi hakkeroimiseen. Myös henkilötunnuksesi joutuminen vääriin käsiin voi olla hyvinkin kohtalokasta. Muutenkin on turvallisempi olo, kun ei tarvitse miettiä sitä, että joku tarkkailisi nettikäyttäytymistäsi ja käyttäisi löytämäänsä tietoa hyväkseen. Vaikka verkko onkin julkinen paikka, voit silti suojautua erilaisilta kyberuhkilta ja säilyttää yksityisyytesi, kun suojaat datasi.

Jos olet harkinnut datasi suojaamista, voit lukea lisää Bitdefender Identity Protection –ohjelmasta sivulta bitdefenderantivirus.fi.

Enemmän yksityisyyttä

Yksityisyys ei siis ole aivan itsestäänselvyys nykyään, kun kaikki tietosi ovat verkossa, vaikkakin salasanojen ja suojamuurien suojaamana. Alkaen pankkitunnuksistasi ja lopettaen osoitteeseesi, hakkerit voivat helposti päästä käsiksi näihin tietoihin ja käyttää sitä hyväkseen. Vaikka täydellinen yksityisyys on mahdotonta verkossa, on silti mahdollista suojata tietojansa ja datavirtaansa kyberuhkilta. Jokainen google-haku, kirjautuminen ja verkkomaksu muodostaa lisää dataa datavirtaasi ja tähän dataan on hyvin helppo päästä käsiksi, jos sitä ei suojele. Kaikesta tästä datasta muodostuu verkkojalanjälkesi, joka tallentuu verkkoon ja tämä jalanjälki on se, mitä tietoturvallisuusohjelmat suojelevat.

Miksi Bitdefender Digital Identity Protection –ohjelma olisi paras juuri sinulle?

Nykyään on paljon tarjontaa ohjelmista, jotka lupaavat suojata identiteettiäsi ja datasi. Ei ole kuitenkaan yhdentekevää, minkä ohjelman valitsee suojaamaan dataansa ja arkaluontoisia tietojaan. Bitdefender Digital Identity Protection –ohjelma tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden hallita viittä eri sähköpostia kyberuhkien varalta, pitää silmällä digitaalista jalanjälkeäsi ja saada hälytyksiä verkkohuijauksista ja valeprofiileista. Lisäksi ohjelma on voittanut jopa palkintoja turvallisuudestaan. Bitdefender on erittäin suosittu tietoturvallisuusohjelma ja monet asiantuntijat suosittelevat sitä.

Tämä ohjelma ei vain ilmoita tai tarkkaile kyberuhkista tavallisessa verkossa, vaan myös pimeässä verkossa, mitä hakkerit usein hyödyntävät myydäkseen dataa. Tässä Bitdefender Digital Identity Protection –ohjelma eroaa muista kaltaisista ohjelmista. Tavallisessa verkossa ohjelma tarkkailee sosiaalista mediaasi, postauksia, blogeja, foorumeita ja julkaisuja suojellakseen sinua, mutta on myös olennaista huomata, jos hakkerit ovat jo päässeet käsiksi dataasi ja ovat myymässä sitä eteenpäin pimeässä verkossa. Tällöin ohjelma voi estää datasi eteenpäin myymisen. Databisneksessä liikkuu valtavia rahasummia ja tätä bisnestä on hankala kontrolloida. Onneksi on silti olemassa tietoturvallisuusohjelmia, jotka tekevät tämän työn puolestasi.

Suojaa datasi

Kun hakkerit ovat kehittyneet aina vain taitavammaksi työssään, on tietoturvallisuusohjelmien tehtävä pitää huoli siitä, että datasi pysyy suojattuna kaikissa tilanteissa. Ihminen itse ei välttämättä heti huomaa klikanneensa hämärää linkkiä tai joutuneensa verkkohuijauksen kohteeksi, mutta kun ohjelma huomauttaa häntä virheestä ennen sen tekemistä, on helpompi suojautua verkossa lymyäviltä uhkilta. Data, jota muodostat verkkoon päivittäin, on suojattava, jotta voisit asioida turvallisesti ja yksityisesti verkossa.