Avast Secure Browser – yksityinen surffaaminen netissä

Turvallisen kasinopelaamisen ohjeet - tässä pikaopas pelaajille

Harvoin tulee mietittyä sitä, että joku voisi seurata tekemisiäsi verkossa. On kuitenkin tosiasia, että erilaiset kyberuhkat, kuten hakkerit ja vakoilijat ovat yleistyneet nykyään ja näiden uhkien torjumiseen on olemassa erilaisia työkaluja.

Avast Secure Browser on ohjelmisto, joka mahdollistaa yksityisen ja turvallisen verkkoselailun. Mitä ominaisuuksia ja hyötyjä tällä ohjelmistolla on?

Avast Secure Browser – Selaa verkkoa yksityisesti

Käytämme digilaitteita päivittäin tiedonhankinnassa ja arkisissa tilanteissa, joten on tärkeää, että pääsemme hoitamaan asiamme turvallisesti. Ellei ole suojannut laitettaan ulkopuolisilta toimijoilta, on toimintaasi erittäin helppo seurata kaikkialla.

Joka kerta, kun tekee Google-haun, jää datavirtaasi jälki toiminnastasi, johon ulkopuoliset voivat päästä käsiksi.   Datavirrasta muodostuu myös oma digitaalinen identiteetti, joka saatetaan yhdistää henkilön oikeaan identiteettiin, ellei verkkotoimintaa ole suojattu tarpeeksi hyvin.

Avast Secure Browser kuitenkin estää toiminnan seuraamisen kaikilta mahdollisilta hakkereilta ja verkkosivustoilta, joten käyttäjä pääsee selaamaan verkkoa täysin yksityisesti ja digitaalinen identiteettikin pysyy salattuna.

Pidä arkaluontoiset tietosi turvassa

Yksi tärkeimmistä asioista, mikä pitää suojata hyvin, ovat arkaluontoiset tiedot, kuten pankkitunnukset ja terveyspalveluissa olevat tiedot. Erityisesti pankkiasiointi ja verkkomaksut on pystyttävä hoitamaan turvallisesti, mutta valitettavasti kaikki verkkosivustot eivät ole panostaneet sivustonsa tietoturvallisuuteen tarpeeksi, mikä tekee sivuston hakkeroinnista hyvin helppoa. Tämän takia on hyvä idea suojata pankkiasiointinsa tavalla tai toisella.

Avast Secure Browser -ohjelmistossa on erillinen ominaisuus nimeltään pankkitila, jonka avulla pankkiasioinnin ja verkkomaksut pystyy suojamaan vielä erikseen. Monet hakkerit yrittävät päästä käsiksi henkilöiden maksutietoihin, vaikka nykyään pankkitilien hakkerointi onkin haastavampaa kaksoistunnistuksen vuoksi. Tästä huolimatta koskaan ei voi olla liian varovainen.

Avast Secure Browser – Estä mainokset ja seuranta

Verkossa seurantaa eivät tee ainoastaan vakoilijat ja hakkerit, vaan myös mainostajat ja monet sosiaalisen median alustat seuraavat käyttäjiään aktiivisesti. Kun pääsee käsiksi henkilön datavirtaan, on helppo arvata, mikä häntä voisi kiinnostaa ja näin ollen, mitä henkilölle kannattaa mainostaa.

Tässä ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta jos haluaa lopettaa henkilökohtaisen verkkotoiminnan seurannan ja estää mainokset, on sekin mahdollista Avast Secure Browser –ohjelmiston avulla. Mainokset voivat välillä ärsyttää ja jopa pilata verkkokokemuksen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai muulla verkkosivustolla, sillä ne vain hidastavat sivuston latautumista.

Suojaudu hakkereilta ja haittaohjelmilta

Verkossa liikkuu kaikenlaisia hakkereita ja haittaohjelmia, joilta on tietenkin hyvä suojautua. Onneksi tätä varten on olemassa erilaisia ohjelmistoja, jotka pitävät laitteesi suojattuna puolestasi. Nykyään erilaisia suojausohjelmistoja on paljon ja jokaisella ohjelmistolla on omia erikoisominaisuuksiaan.

Avast Antivirus on perusvirustorjuntaohjelmisto, joka suojaa laitteita nykyaikaisilta kyberuhkilta. Haittaohjelmat eivät ole hyväksi digilaitteille, sillä ne hidastavat laitteen toimintaa ja hakkerit pyrkivät kalastamaan yksityisiä tietojasi myydäkseen niitä eteenpäin. Hyvä virustorjuntaohjelmisto kuitenkin estää tämän ja muodostaa suojakilven laitteesi ja verkon uhkien välille.

Kaikki digilaitteet on hyvä suojata

Kun puhutaan digilaitteiden suojauksesta, moni ajattelee nimenomaan tietokoneensa suojausta. Nykyään älypuhelimen suojaaminen on oikeastaan jopa tärkeämpää, sillä hoidamme monet arkiset askareet puhelimella.

Avast Secure Browser –ohjelmiston saa ladattua myös puhelimelleen ja eri laitteiden selaintiedot pystyy synkronoimaan, jolloin kaikki tiedot ovat suojattuna samassa paikassa.

Tietoturvallisuudella on nykyään tärkeä rooli elämässämme

Normaalisti haluamme pitää huolta yksityisistä asioistamme oikeassa elämässämme, joten tästä on hyvä pitää huolta myös verkossa. Avast Secure Browser –ohjelmisto on suunniteltu suojaamaan henkilön toimintaa verkossa monella tasolla, jotta hakkerit tai vakoilijat eivät pääse käsiksi henkilön datavirtaan tai yksityisiin tietoihin. Samalla pystyy estämään verkkotoimintansa seurannan ja ärsyttävät mainokset.