Haittaohjelmien torjuntaohjelmat jotka tarvitset pelatessasi netissä

Tietoturvan tärkeys antivirusohjelmistoissa

Se on kyberturvallisuuden ammattilaisten toteama asia, että tietokoneesi tarvitsee mahdollisimman korkeatasoisia torjuntaohjelmia haittaohjelmien varalta. Tämä on totta, teit sitten mitä tahansa tietokoneellasi. Tietoturvallisuudesta huolehtiminen on hyvinkin tärkeää myös ihmisille, jotka pelaavat pelejä netissä. Jos et käytä kunnollisia torjuntaohjelmistoja, tietokoneesi saattaa joutua haittaohjelmien hyökkäyksen kohteeksi. On siis erittäin tärkeää huolehtia tietokoneesi tietoturvallisuudesta, teit sillä sitten mitä tahansa.

 

McAfee Total Protection

McAfee Antivirus on tunnettu, sekä arvostettu haittaohjelmien torjuntaohjelma, joka on ollut markkinoilla jo kymmeniä vuosia. Ominaisuuksien osalta McAfeen Total Protection-ohjelmisto tarjoaa virustentorjunnan, identiteetin suojauksen, sekä mukana tulevan VPN:n (Virtual Private Network), jonka avulla voit suojata verkostasi internetiin lähtevän liikenteen. Ohjelmisto on saatavilla sekä mobiililaitteillesi, että tietokoneellesi.

 

F-Secure TOTAL

F-Secure on suomalaisten kehittämä, globaalisti tunnettu, sekä arvostettu haittaohjelmien torjuntaohjelma. Ominaisuuksiltaan se on kattava, sillä yrityksen TOTAL-ohjelmisto tarjoaa turvallisuutta viruksia, sekä ransomwarea ja muita haittaohjelmia vastaan. Tämän lisäksi ohjelmistoon kuuluu esimerkiksi FREEDOME VPN, jonka avulla voit salata verkkoliikenteesi ja piilottaa IP-osoitteesi. Oletko kiinnostunut F-Secure TOTALIN tarjoamista ominaisuuksista, joiden avulla voit suojata tietokonettasi? Tutustu siihen tarkemmin F-Securen verkkosivuilla.

 

Kaspersky Total Security

Kaspersky on venäläinen kyberturvallisuusohjelmisto, joka on kehitetty suojaamaan tietokonettasi kaikenlaisilta hyökkäyksiltä, sekä haittaohjelmilta. Ominaisuuksien osalta Kaspersky Total Security tarjoaa kattavaa suojausta esimerkiksi ransomwarea, spywarea, keyloggereita ja muita haittaohjelmia vastaan. Tämän lisäksi ohjelmisto skannaa tietokonettasi erilaisten haavoittuvuuksien varalta. Mielenkiintoista verkkopelaamista löytyy Viking Slotsista, josta löydät Suomen parhaat kolikkopelit.

 

Norton Antivirus Plus

Norton Antivirus Plus on Nortonin kattava kyberturvallisuuspaketti kaikenlaisille käyttäjille. Sen ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi suojaukset yleisimpiä haittaohjelmia, kuten viruksia, ransomwarea, spywarea, sekä keyloggereita vastaan. Tämän lisäksi ohjelmistoon sisältyy palomuuri, joka turvaa tietokonettasi verkkopohjaisilta hyökkäyksiltä.

 

Malwarebytes

Malwarebytes on yksi markkinoiden ylivoimaisesti kattavimmista haittaohjelmien torjuntaohjelmista. Ohjelmisto sisältää ominaisuuksien osalta esimerkiksi suojausta kaikenlaisia haittaohjelmia, kuten viruksia ja ransomwarea vastaan. Tämän lisäksi Malwarebytes sisältää parhaan luokan skannaustoiminnallisuuden ja pystyy puhdistamaan tietokoneesi haitalliset tiedostot pois vain muutamassa minuutissa. Oletko kiinnostunut Malwarebytesin tarjoamista turvallisuusominaisuuksista? Tutustu niihin Malwarebytesin verkkosivuilla.

 

ESET NOD32

ESET NOD32 on yksi parhaista haittaohjelmien torjuntaohjelmistoista juurikin netissä pelaaville ihmisille. Se sisältää reaaliajan suojauksen haittaohjelmia, kuten viruksia, spywarea, sekä ransomwarea vastaan. Tämän lisäksi se huolehtii netissä tehtävien maksutapahtumien turvallisuudesta, sekä suojaa kotiverkkosi laitteita hyökkäysten varalta.

 

Bitdefender Premium Security

Bitdefender Premium Security on Bitdefenderin parhaan luokan haittaohjelmien torjuntaohjelmisto, joka sopii mainioisti ihmisille, jotka pelaavat netissä. Se tarjoaa perinteisiä suojausominaisuuksia, kuten suojausta ransomwarea, sekä viruksia vastaan. Tämän lisäksi ohjelmiston mukana saat myös VPN:n, jota voit käyttää tietokoneestasi lähtevän verkkoliikenteen suojaamiseen ja IP-osoitteesi piilottamiseen.

 

Sophos Home

Sophos Home on yksi parhaista haittaohjelmien torjuntaohjelmistoista, kaikenlaisille käyttäjille. Se sisältää kattavia ominaisuuksia, kuten reaaliaikaisen suojauksen kaikenlaisia uhkia, kuten viruksia, ransomwarea, sekä muita haittaohjelmia vastaan. Tämän lisäksi ohjelmisto turvaa sinua netissä esiintyviltä uhkilta.

 

Avast

Avast on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista haittaohjelmien torjuntaohjelmistoista. Tähän on syynä esimerkiksi sen kattavat ominaisuudet, jotka suojelevat tietokonettasi ja dataasi erilaisilta viruksilta, sekä jopa ransomwarelta. Tämän lisäksi ohjelmistoon kuuluu myös VPN, jonka avulla voit suojata verkkoliikennettäsi.

 

AVG

AVG Antivirus on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista netissä pelaaville ihmisille, jotka etsivät laadukasta, sekä toimivaa haittaohjelmien torjuntaohjelmistoa. Ohjelmisto suojaa sinua tehokkaasti esimerkiksi viruksilta ja muilta haittaohjelmilta. Voit myös käyttää ohjelmistoon sisältyvää VPN:ää, jonka avulla voit salata verkkoliikenteesi.