Kuinka Avast-tilaus voidaan peruuttaa?

Alla olevia ohjeita noudattamalla voit päättää automaattisesti uusiutuvan Avant-ohjelmiston tilauksen.

1. Avaa Avast-asiakasnäkymä selaimeesi seuraavasta linkistä:

https://www.avast.com/find-order

2. Syötä sivustolle tilaustunnuksesi ja salasanasi, jonka jälkeen klikkaa Etsi tilaus-painiketta.

Tilaustunnus ja salasana löytyvät avast@digitalriver.com -sähköpostiosoitteesta saapuneesta sähköpostista. Jos et sattumalta löydä sähköpostia, klikkaa tällöin Unohditko tilausnumerosi? -painiketta ja anna sähköpostiosoitteesi ja tuotteen ostossa käyttämäsi luottokortin neljä viimeistä numeroa.

3. Tilaukseni-sivulla näet aktiiviset tilauksesi ja voit klikata Päätä tilaus-painiketta haluamasi tilauksen viereltä. 

4. Ruudulle ilmestyy ilmoitus, joka ilmoittaa tilauksen automaattisen uudistamisen päättyvän ja nykyinen tilaus on voimassa aina VVVV/KK/PP asti. Voit vahvistaa sen painamalla Vahvista-painiketta.

Jokainen tilaus täytyy lopettaa erikseen. Jos sinulla on useampia Avast-tilauksia, toista yllä olevan vaiheet jokaisen päätettävän tilauksen kohdalle erikseen.

Tilauksen automaattinen uudistus on tämän jälkeen poissa käytöstä.

Tilauksen peruuttaminen Avast-tilin kautta

1. Löydät nykyiset Avast-tilauksesi alla olevan linkin kautta.

2. Klikkaa valitsemasi tilausnumeron vierellä näkyvää Päätä tilaus-painiketta.

3. Valitse seuraavalta ruudulta kohta, jossa ilmoitetaan kyseisen tilausnumeron tilauksen päättyvän ja tilaus tulee olemaan voimassa YYYY/KK/PP asti. Vahvista se klikkaamalla Vahvista-painiketta. 

4. Napsauta Valmis-painiketta.

Automaattinen tilauksen uudistaminen on nyt otettu pois käytöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *