Lataa Avast ilmaiseksi ja testaa se itse

Lataa tehokas virustorjuntaohjelma, joka on saatavilla käyttäjäystävällisenä ja ilmaisena pakettina. Se sisältää useita tarkistustiloja sekä muita työkaluja parantamaan tietokoneen turvallisuutta.

Lataa Avast seuraavien linkkien kautta:

  • Avast Antivirus
  • Avast Internet Security
  • Avast Ultimate

Täydellinen ja mukautuva asennuspaketti

Asennuksen aikana määritellään suojauskohteet (tiedostot, sähköposti ja netti), suojaustyökalut ja käytettävä kieli.

Suojaustyökalujen avulla voit turvata ja pitää nettiselaimesi, kuten Internet Explorerin, Google Chromen tai Mozilla Firefoxin, puhtaana, päivittää jo asennettuja ohjelmistoja, auttaa muita tietokoneita välttämään vaarat sekä:

– SecureLine VPN auttaa suojaamaan tietosi vakoiluohjelmilta ja GrimeFighter siivoaa tietokoneen järjestelmän ja huoltaa sitä. 

– Rescue Disk on yksinkertainen tietokoneen hallintaohjelma, joka on  tarkoitettu kaikkein pahimpiin tilanteisiin. Se tunnistaa haittaohjelmat ja raportoi Avast-tilan COM-seurantaohjelmalle.  

Useita käyttäjän räätälöimiä tarkistustiloja  

Tietokone voidaan pitää puhtaana täydellisen pikatarkastuksen avulla, joka tekee nopean skannauksen kaikista niistä tietokoneen osista, joihin haittaohjelmien tiedetään piiloutuvan esimerkiksi siirrettävänä laitteena, mukautettuna hakemistona tai AutoStart-tiedostona. Se käynnistyy jokaisen Windows-järjestelmän avaamisen yhteydessä.

Avastin oletusasetukset ovat valmiiksi mukautettuja, joten käyttäjän ei tarvitse niitä erikseen säädellä. Edistyneemmät käyttäjät voivat kuitenkin halutessaan muuttaa seuraavien osioiden asetuksia: rootkit-tiedostoja, tiedostolajeja, tarkistettavat alueet, heuristista järjestelmää, PUP- ja epäilyttäviä tiedostoja, arkistointimuotoa, haittaohjelmien havaitsemiseen liittyviä toimenpiteitä, tarkastuksen aikaista tärkeysjärjestystä, raportteja, poikkeuksia ja tarkistuksen aikatauluja. 

Vahvistamattomat, mutta epäillyttävät uhat voidaan laittaa karanteeniin ja tutkia, pitääkö ne säilyttää tai poistaa. Lisäksi tarkistusraportteja voidaan tarkastella lokitiedoista.