Paras VPN tietokoneellesi

Turvallisen kasinopelaamisen ohjeet - tässä pikaopas pelaajille

Virtuaalinen erillisverkko, eli VPN suojaa käyttäjien yksityisyyttä verkossa. Sen yksinkertainen ohjelmisto tekee verkkoliikenteestäsi anonyymia ja piilottaa sijaintisi, mikä vaikeuttaa hakkerien pääsyä tietokoneellesi. Sille on myös monia muita tarkoituksia ja turvalliseen tietokoneen käyttöön se onkin nykyään erittäin tarpeen.

Paras VPN hyödyttää tietokonettasi

VPN:än käytöllä on tietokoneellesi lukuisia eri hyötyjä tietoturvaan ja yksityisyyteen liittyen. Se salaa ensinnäkin kaiken datan, jota lähetät tietokoneellasi. Lisäksi se piilottaa todellisen IP-osoitteesi ja estää haitallisten sivustojen ja mainoksien pääsyä tietokoneellesi. VPN on siis jokaisen valveutuneen tietokoneen käyttäjän suuri tuki ja niitä on tarjolla nykyään lukuisia. Niiden vertailuun kannattaa käyttää aikaa, jotta tietokoneelle löytyy paras VPN esimerkiksi pelaamiseen tai yleiseen striimaukseen sekä Mac- että Windows-tietokoneellasi.

Voit katsoa verkkosivuiltamme tietoa parhaista VPN-palveluntarjoajista, jotka tarjoavat tietoturvaa tietokoneesi tarpeisiin. Vertailemme niiden hintoja ja käyttäjämääriä arviointeineen. Lisäksi saat jokaisesta verratuista palveluntarjoajista yksityiskohtaista tietoa ja kerromme myös ne maat, joissa VPN:ät ovat käytössä.

Paneudumme arvosteluissamme virustentorjunnan ominaisuuksiin ja käytäntöihin liittyen salasanahallintaohjelmiin. Lisäksi tarkastelemme VPN-palvelujen palvelinverkkojen laajuutta ja sähköpostisalauspalveluiden hintoja. Tavoitteenamme on tarjota käyttäjälle puolueetonta ja kattavaa tietoa kaikista VPN-palveluista.

VPN:än toiminnat

Kun käyttäjä valitsee tietokoneelleen oikeaa VPN:ää, tulee hänen määritellä sen tarpeet ja sitä miten se voi tarjota parasta mahdollista turvaa ja suorituskykyä. Pohdintaan kannattaa laittaa salaustaso ja suosituksena on asettaa korkein mahdollinen taso, jolla turvataan käyttäjän henkilökohtaiset tiedot ja aktiviteetti.

VPN voi muuttua ajoittain epävakaaksi, jolloin niin sanottu tappokytkin on hyödyllistä olla. Se asettuu päälle epävakauden ilmetessä, jolloin se estää väliaikaisesti mahdollisia tietovuotoja. Lisäksi hyvä VPN kieltäytyy kaikenlaisista loki-käytännöistä.

On myös hyvä muistaa, että käyttäjä ei ole yksin VPN-yhteytensä kanssa. Tällä viitataan siis asiakastukeen, sillä parhaimmilla VPN-tarjoajilla on myös auttava asiakaspalvelu, joka vastaa kyselyihin ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin vuorokauden ympäri. Hyväksi havaitut VPN-palveluntarjoajat asettavat käyttäjänsä etusijalle myös muissa palvelunlaatua mittaavissa elementeissä. Ne tarjoavat käyttäjäystävällisiä sovelluksia kaikille laitteillesi ja haluavat varmistaa, että käyttäjä saa selkeän käsityksen ohjelmistoa ennen kuin se asennetaan tietokoneelle.

Paras VPN pelaamista varten

VPN:ää kannattaa käyttää tietokoneella, vaikka se ei itsessään paranna pelaamiskokemustasi. Sillä on kuitenkin yleisesti paljon erilaisia hyötyjä tietoturvaan ja yksityisyyteen liittyen. VPN:än avulla voit siis pelata ajasta ja paikasta riippumatta, eli VPN päästää sinut sisään pelimaailmaan, jos käytät tietokonettasi julkisessa langattomassa verkkoyhteydessä esimerkiksi koulussa tai kahvilassa.

Paras VPN pelaamista varten on mahdollisimman nopea VPN tai se ei ainakaan saa hidastaa verkkoasi merkittävästi. Tällä vähennetään kaikenlaiset viiveet ja latausajat pelaamisen lomassa, joten kun VPN:ää haetaan pelaajan näkökulmasta, on nopeus valttia.

Paras VPN striimausta varten

VPN on myös kotihiiren hyvä ystävä, joka haluaa katsoa monipuolisesti sarjoja ja elokuvia omalla kotisohvallaan. Useat mediajätit asettavat katsojan harmiksi erilaisia rajoituksia, jotka ovat pääasiassa maakohtaisia. Mediasisällöt lanseerataan siis erilaisilla lisensseillä ja jokaisella maalla on omat lisenssinä johtaen siihen, että esimerkiksi Netflix tai HBO eivät näytä sitä sisältöä, mitä näkyy esimerkiksi rapakon takaa Yhdysvalloissa.

VPN kiertää maantieteelliset rajoitukset ja katsoja pääsee katsomaan elokuvia ja sarjoja lähes rajoituksetta. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi ulkosuomalaisille, jotka kovasti haluavat katsoa jotain vain Suomessa esitettävää sarjaa tai elokuvaa.

Striimaukseen käytettävän VPN:nän tulee huomioida ensisijaisesti turvallisuus. Lisäksi on hyvä tarkistaa VPN:n tarjoamien palvelimien määrä ja sijainti. Jos siis haluat katsoa etupäässä länsimaisia elokuvia ja sarjoja, kannattaa VPN:nää valitessa tarkistaa, missä sen palvelimet sijaitsevat.