Avast BreachGuard – suojaa henkilökohtaiset tietosi

Avast BreachGuard - suojaa henkilökohtaiset tietosi

Tietoturvallisuus on nykyään tärkeämpää kuin koskaan aiemmin, sillä kyberhyökkäyksiä tehdään jatkuvasti, eivätkä nykylaitteet pysty suojaamaan tietojasi kaikilta uhkilta. Kyberhyökkäyksiä yksityisiin tietoihisi tehdään, sillä tieto on arvokkaampaa kuin kulta nykymaailmassa, ja hakkerit myyvät sitä eteenpäin verkossa. Miten siis välttää tilanne, missä yksityiset tietosi pääsevät vääriin käsiin? Kenties Avast BreachGuard voi tarjota laitteellesi tarpeeksi hyvän suojauksen.

Avast BreachGuard on suunniteltu nykyajan uhkia varten

Nykyajan kyberuhkat ovat paljon kehittyneempiä kuin vielä muutama vuosi sitten, sillä hakkerit ovat löytäneet uusia tapoja modernien laitteiden hakkeroimiseen. Avast BreachGuard on suunniteltu suojaamaan laitettasi juuri näiltä nykyaikaisilta uhkilta, sillä ohjelmistoa pyritään päivittämään nopeammin kuin hakkerit pystyvät kehittämään hakkerointitaitojaan.

Avast BreachGuard –ohjelmiston voi saada sekä PC-koneille että Mac-laitteille, joten se on suunniteltu suojaamaan juuri sinun laitettasi. Yksikään suojausohjelmisto ei ole tietenkään täydellinen, mutta sinun laitettasi varten kehitetty Avast BreachGuard osaa ainakin tunnistaa juuri sinun tietokoneesi heikot kohdat, johon hakkerit yrittävät iskeä.

Jos haluaa laitteelleen kaiken kattavan suojan verkossa, voi antaa Avast Antivirus -ohjelmistolle mahdollisuuden. Se on yksi tunnetuimmista tietokoneen suojaukseen keskittyvistä tietoturvallisuusohjelmistoista ja siitä löytyy myös ilmainen versio.

Pitää tietovuodot kurissa

Avast BreachGuard seuraa jatkuvasti tietojasi ja ohjelmisto tarkistaa puolestasi sen, mikäli tietosi tai salasanasi ovat vuotaneet pimeään verkkoon. Hakkerit toimivat nimenomaan pimeässä verkossa, minkä takia ohjelmisto tarkistaa siellä tapahtuvan ensisijaisesti. Ohjelmisto myös ilmoittaa sinulle, mikäli olet vaarassa joutua tietovuodon kohteeksi, jolloin osaat tehdä oikeat valinnat oikeaan aikaan. Ohjelmisto esimerkiksi varmistaa sen, että salasanasi ovat tarpeeksi vahvoja, jolloin niitä on vaikea hakkeroida. Jos salasanasi ovat jo vuotaneet pimeään verkkoon, on tietenkin tärkeää tehdä nykyisistä salasanoista vaikeampia hakkeroida.

Mikäli joudut vahvoista salasanoista huolimatta tietovuodon kohteeksi, Avast BreachGuard on suunniteltu suojaamaan tietojasi, jolloin hakkerin on huomattavasti vaikeampi päästä niihin käsiksi.

Palauttaa henkilökohtaiset tietosi takaisin sinun käsiisi

Valitettavasti verkossa on yrityksiä, jotka myyvät tietojasi eteenpäin, ellet osaa suojata niitä tarpeeksi hyvin. Nämä yritykset luovat sinun tietojesi ja verkkotoimintasi perusteella profiilin, joka myydään eteenpäin kolmansille osapuolille. Tietovuodot voivat jopa johtaa tilanteeseen, jossa sinun on vaikeaa saada lainaa tai vakuutusmaksuja, sillä sinun tietoihisi ei luoteta. Avast BreachGuard on suunniteltu toimimaan nopeasti ja poistamaan tietosi näiden yritysten tietojen joukosta ennen kuin he ehtivät myydä tietoja eteenpäin. Voit myös itse lähettää yrityksille tietojesi poistopyynnöt uudestaan, jolloin ne ovat varmasti poistuneet tietokannoista.

Opettele suojaamaan tietosi ohjelmiston neuvojen avulla

Vaikka sinulla olisi kuinka hyvä tietoturvallisuusohjelmisto, ei se tarkoita, etteikö laitteellesi edelleen pystyisi hakkeroimaan. BreachGuard tarjoaa sinulle vinkkejä, joiden perusteella voit itse parantaa tietoturvallisuuskäyttäytymistäsi. Näin kaikki salasanasi ja tiedostosi pysyvät hyvin suojattuna verkon uhkilta.

BreachGuard auttaa sinua toimimaan niin, ettet anna yritysten päästä käsiksi yksityisiin tietoihisi rajoittamalla sitä, mitä jaat julkisesti. Ohjelmisto myös auttaa sinua estämään vakoilun sosiaalisessa mediassa ja rajoittamaan yritysten hallitsemia tietoja sinusta.

Suojaa tietosi ja pysy turvassa

Tietoturvallisuuden hallitseminen ei ole nykyään mahdollista ilman apuohjelmia. Vaikka asettaisi kuinka hyvät salasanat, voi silti joutua hakkerin hyökkäyksen kohteeksi. Kukaan ei halua henkilökohtaisten tietojensa joutuvan kolmansien osapuolten myytäväksi, joten on tärkeää suojata laitteensa tietovuodoilta. Avast BreachGuard voi opettaa sinua pitämään huolta yksityisyydestäsi paremmin ja palauttamaan tietosi sinulle takaisin, mikäli joudutkin kyberhyökkäyksen kohteeksi. Nykyajan hakkerit ovat erikoistuneet hakkeroimaan nykyajan laitteita ja Avast BreachGuard on suunniteltu suojaamaan laitettasi nykyajan hakkereilta.